Teeez Oogschaduw Duo – Strike a pose

Allereerst, schaam me diep dat ik zo weinig geblogd heb de laatste tijd! Ik heb het erg druk met school, afgelopen week moest ik vier dossiers inleveren en komende week heb ik tentamenweek. Daarbij ben ik vorige week ook nog eens de hele week ziek geweest. Het bloggen staat dus even op een laag pitje.

Vandaag heb ik gelukkig wat tijd gevonden om een review te schrijven. Deze mooie oogschaduw van Teeez kocht in de Kerstvakantie. Lees snel verder voor de swatches!

Ik ging naar de drogist om haarverf te halen en het was helemaal niet mijn bedoeling om nog andere dingen te kopen. Maar deze oogschaduw zag er zo mooi uit dat ik hem niet kon laten liggen. Teeez Cosmetics was ook nog eens in de aanbieding, dus zonder twijfel gooide ik deze oogschaduw in mijn mandje.

Dit is de oogschaduw-duo die ik kocht, in de kleur 04 – Strike a pose. Zoals bijna alle Teeez producten, heeft ook deze een erg leuke verpakking.Links aparte groen-achtige kleur (in het echt is de kleur nog iets groener), rechts een bronzen kleur, beide met een prachtige shimmer.


Oke, mijn foto is misschien wat onduidelijk, maar beide kleuren zijn supergoed gepigmenteerd. En wauw, wat zijn ze mooi! Ik ben vooral gek op de groene kleur. Ook zijn de oogschaduws lekker zacht, waardoor ze goed te blenden zijn.


Misschien wat onprofessioneel om er een iPhone-foto tussen te doen, maar zo kun je wel goed zien wat ik bedoel. Kijk wat een pigmentatie!


Look met deze oogschaduw-duo. Let even niet op het feit dat ik mijn wenkbrauwen nog niet gedaan had, haha.

Al met al vind ik dit prachtige oogschaduws, ze zijn goed gepigmenteerd, blijven lang zitten, en de kleurcombinatie is ook erg leuk. Het is jammer dat Teeez Cosmetics moeilijk verkrijgbaar is. Teeez is te koop bij een aantal Etos en Da filialen, deze oogschaduw-duo’s kosten €5,50 per stuk.

9 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *