Shoplog

Ebay Aankoopjes


Ik ben verslaafd aan het rondsurfen en winkelen op Ebay, ik denk dat ik minstens één keer per week wel wat bestel. Meestal zijn het sieraden, maar soms ook make-up of nagellak, en heel af en toe zelfs kleding. Het is ook zo goedkoop allemaal, dus voor de prijs hoef je het niet te laten! Aanschouw hier de dingetjes die ik onlangs besteld heb!


Om te beginnen wat spulletjes die ik laatst ontvangen heb. Ik vind glitters altijd erg mooi en pigments vind ik over het algemeen ook fijn werken. Deze glitters kun je gebruiken op je ogen, maar bijvoorbeeld ook op je nagels. Voor dit setje met 12 kleuren betaalde ik ongeveer 3 euro. Rechtsboven zie je een nagelwieltje met rhinestones, diamantjes die je op je nagels kunt plakken. Deze kostte omgerekend ongeveer 1 euro. Van deze artikelen weet ik de verkoper niet meer, maar ik zulke spulletjes zijn vrij makkelijk te vinden op Ebay.

Rechtsonder de aankoop waar ik het meest blij mee ben, kruisjes oorbellen! Hiervoor betaalde ik omgerekend €2,30 en ze zijn te koop bij deze verkoper.


Dit jurkje heb ik ook al binnen, maar hier heb ik nog geen eigen foto van. In het echt is hij minder mooi dan op de foto. Ik vond het jurkje vooral leuk door de grote strik aan de voorkant, maar in het echt is het lint veel te kort om er zo’n strik in te maken! Maar ach, voor omgerekend €7,20 is ie alsnog wel leuk en ik ga hem gewoon dragen. Hij is bij deze verkoper te koop.

Dan nu de aankoopjes die ik deze week heb gedaan en die naar me onderweg zijn!

Met carnaval ga ik verkleed als Lady Gaga. Deze Gaga-zonnebril vond ik bij deze verkoper en ik betaalde hier ongeveer €3,00* voor.


Deze ketting is pure liefde. Of ik zoiets ook echt ga dragen weet ik nog niet, maar enorm schattig is ie wel. Ik heb de laatste tijd iets met panda’s. Ik heb hem bij deze verkoper gekocht en hij kostte maar €1,55.


Een simpel, maar ontzettend stoer armbandje. Ik heb even getwijfeld of het wel mijn stijl is, maar voor slechts €0,89 kon ik deze niet aan me voorbij laten gaan. Hoewel ik hem in de kleur gun black ook vet vind, heb ik de bronzen besteld, puur omdat ik nog bijna niks in die kleur heb. Ik heb dit armbandje hier besteld.


Zo’n ketting wilde ik al een tijdje, en deze met een bloemetjes-motiefje er in gedrukt vond ik extra leuk. Hij is hier te koop en ik betaalde er €2,20 voor.


Als je mijn wishlist gezien hebt, weet je dat ik al een tijdje zo’n ring wilde. Oke, die uit mijn wishlist was wel stukken mooier, maar ook een tikkeltje duurder. Deze van Ebay kostte maar €0,77 en hij is verstelbaar, wat handig is met mijn smalle vingers. Ik kocht hem bij deze verkoper.

*De prijzen op Ebay zijn in dollars, voor dit artikel heb ik ze omgerekend naar euro’s.
En nu maar wachten tot mijn pakketjes binnen komen!

Previous Post Next Post

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Kelly 4 februari 2013 at 19:16

  Ga je ook een outfitpost doen van je carnavalsoutfit? Ben echt heel benieuwd!

  • Reply Mandy 4 februari 2013 at 19:39

   Ja ik denk het wel!

 • Reply Simone 2 februari 2013 at 18:28

  Die ketting is pretty! Die driehoeksring heb ik ook pas besteld :)

 • Reply Han 29 januari 2013 at 17:30

  Geweldig die sieraden, vooral de ring, maar ook het panda’tje is erg leuk! En dan die kraak ketting ,of hoe noem je dat? is super!

 • Reply Lieke 28 januari 2013 at 20:08

  Die panda ketting is zo cute!
  En die armbandjes zijn ook heel leuk!
  Misschien dat je voor dat jurkje een nieuw, wat langer lintje kan kopen :) Want het is wel een heel leuk jurkje!
  Ik had ook een keer een jurkje besteld op eBay met zo’n strik, maar bij mij was ie ook veel te kort :(

  • Reply Mandy 29 januari 2013 at 00:16

   Een nieuw lint kopen is een goed idee, ik zal er eens naar op zoek gaan.

 • Reply Rachella 27 januari 2013 at 10:55

  Schattig jurkje! X

 • Reply Denna 27 januari 2013 at 00:30

  Dat kraagje! echt super!

 • Reply Lysette 27 januari 2013 at 00:04

  Leuk leuk!! Vooral dat kraagje!!

 • Reply Sofie 26 januari 2013 at 22:23

  Leuk! Dat kraagje en die ring zijn gaaf :)

 • Reply Miss Sentinelli 26 januari 2013 at 20:25

  Super gave spulletjes :) vooral het jurkje en de ketting vind ik echt super mooi :)

 • Reply MySuperSweetLife 26 januari 2013 at 18:12

  Oh die ring is prachtig!
  Liefs

 • Leave a Reply