Shoplog

Ebay Shoplog


Ebay blijft één van mijn grootste verslavingen. Online winkelen doe ik niet heel vaak, maar op Ebay shop ik er op los! Ik bestelde weer een aantal dingen, en omdat ik inmiddels alles heb ontvangen is het tijd om mijn aankopen aan jullie te laten zien!


Heel handig; dit zijn stickertjes om je nagels mee af te plakken, waardoor je mooie patroontjes of een french manicure kan maken. Ik bestelde deze met ribbeltjes, en gebruikte ze al in deze nail art. Ze zijn van deze verkoper, zijn er in verschillende varianten en kosten $0.99 per twee pakjes.


Double dot oorbellen, oftewel oorbellen met twee kanten, zijn helemaal in. De originele zijn van designermerken en kosten meer dan 200 euro. Dat vind ik veel te veel, en daarom kocht ik op Ebay deze look-a-likes. Ik heb ze al gedragen en ik vind ze zo ontzettend tof! Bij deze verkoper kun je ze kopen in alle kleuren van de regenboog, en ze kosten maar $0.99 per paar.


In dezelfde stijl als de oorbellen, bestelde ik ook een ring met een parel aan beide kanten. Het ziet er heel bijzonder en chique uit, en deze is ook verstelbaar. Wat een beetje jammer was, was dat bij mijn ring één van de parels loszat toen ik ‘m ontving. Met een beetje lijm is dit gelukkig zo opgelost. Hij is hier te bestellen voor $0.99.


Subtiele kettinkjes vond ik al erg leuk, maar de nieuwe trend waarbij de ketting uit verschillende laagjes bestaat vind ik nóg leuker. Ik weet dat winkels als H&M en Primark ze inmiddels ook verkopen, maar vanwege de prijs en de enorme keuze die je hebt heb ik de mijne toch weer van Ebay. Er zijn heel veel verschillende varianten. De ketting die ik heb wordt hier verkocht in goud en zilver voor maar $0.79.


Mensen die de jaren 90 hebben meegemaakt herinneren zich vast deze plastic, elastische kettingen nog. You hate it or you love it, maar ze zijn in de modewereld terug van weggeweest! Eigenlijk zijn deze kettinkjes heel fout, maar ik vond het persoonlijk wel komisch. Het geeft in elk geval een vintage knipoog aan je outfit. De mijne bestelde ik bij deze verkoper voor $0.99.

Dat waren mijn laatste Ebay aankopen alweer! Alle genoemde prijzen zijn trouwens inclusief verzendkosten. Het duurt misschien eventjes voordat je de pakketjes ontvangt, maar ik blijf het ideaal vinden dat zulke leuke spulletjes zo goedkoop verkrijgbaar zijn. Ik vind het ook ontzettend leuk als ik complimentjes krijg over mijn sieraden, en dan kan zeggen dat het maar 90 cent heeft gekost wink

Koop jij vaak iets op Ebay?

Previous Post Next Post

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Evelien 23 maart 2015 at 21:39

  Leuk! Vind de nailart ook leuk

 • Reply Sanne Makeupgorgeous 23 maart 2015 at 19:08

  Leuke aankoopjes. Die ring is echt prachtig. De tattoo kettingen heb ik vroeger zelf ook nog veel gedragen hihi.

 • Reply Bianca 23 maart 2015 at 17:38

  Hihi die tattoo kettingen droeg ik in allerlei verschillende kleuren, grappig dat ze weer terug zijn :)

 • Reply carolien 23 maart 2015 at 15:31

  super leuke spulletjes!

  x

 • Reply Manon 23 maart 2015 at 11:25

  Wat een leuke aankopen heb je gedaan!

 • Reply Maaike 23 maart 2015 at 09:36

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Ik heb eigenlijk nog nooit iets op Etsy gekocht…

 • Reply Svenja 23 maart 2015 at 08:17

  Wat een prachtige items heb je er bij! Vooral je oorbellen en ring vind ik heel pretty <3

 • Reply Tineke 23 maart 2015 at 07:56

  Die oorbellen en ring zijn zo mooi!
  Liefs

 • Reply mariëlle 23 maart 2015 at 07:49

  Leuk dat je dit laat zien, ik shop ook graag op Ebay!

 • Reply Nicole 23 maart 2015 at 07:00

  Wat een leuke aankoopjes! Ik had de oorbellen ookal voorbij zien komen, ze zien er zo leuk uit bij jou!

 • Leave a Reply