Ebay shoplog


Ebay is al jaren mijn favoriete webwinkel. Wanneer ik iets in mijn hoofd heb dat ik ‘nodig’ heb, zal ik altijd eerst op Ebay kijken of het daar verkrijgbaar is. Het is ook zo goedkoop, en ze hebben werkelijk bijna alles! Ook veel trends die je nog niet in veel Nederlandse winkels vindt zijn er te vinden. Afijn, ik was dus weer in een ‘ik wil shoppen’-bui en dus kocht ik voor een prikkie weer een heleboel op Ebay. Kijk mee naar mijn aankopen!
Alle prijzen zijn in dollars en inclusief verzendkosten. Klik bij elk artikel op ‘hier te koop’ om direct naar de juiste pagina te gaan.


Hier te koop
Het nagellakje hoort er niet bij, maar de leuke zonnebril heb ik dus nieuw! Ik heb al een mooie Rayban zonnebril, maar ik vind het toch altijd een beetje ‘eng’ om die op festivals en dergelijke te dragen. Deze van Ebay is daar wél perfect voor. Hij kostte maar $2.25, maar hij voelt totaal niet goedkoop aan!

11
Hier te koop
Waarom ik glitterende sterretjes-confetti nodig heb? Omdat het me leuk lijkt om ermee te experimenteren op productfoto’s en dergelijke. Ik heb geen idee in welke fysieke winkel je zoiets kunt kopen, dus heb ik Ebay maar weer geraadpleegd. Dit zakje was $3.40 en de confetti’s zijn best groot (ongeveer 1cm in doorsnee). Wel zagen ze er op de foto’s héél anders uit dan in het echt. Maar ach.


Hier te koop
Laagjes kettingen zijn nog steeds helemaal hip. Ik had er al eentje, maar die was een stuk subtieler en korter. Nu ben ik voor een erg opvallend, zomers exemplaar gegaan. Deze was $4.99. Voor Ebay begrippen best prijzig (ja serieus, ik ben 2-dollar sieraden gewend haha) maar hij is zó mooi!Hier te koop
Kanten / gehaakte crop tops zijn volgens mij een grote hit deze zomer. Of ik het naar school zou dragen weet ik niet, maar ik heb nu toch lekker zomervakantie, haha. Zulke shirtjes lijken me ideaal voor op festivals en op vakantie. Ook heb ik laatst een soort harembroek met drukke print gekocht en daar staat dit topje ook erg leuk bij (sterker nog; op moment van typen draag ik deze combi wink ) Op de foto’s zie je trouwens ook mijn nieuwe ketting! Het shirtje kostte $6.49.
Hier te koop
Zelfde idee als het vorige topje, maar dan wit en een iets ander model. Ergens heb ik een beetje spijt dat ik de vorige niet ook in het wit heb gekocht, want het model van deze vind ik iets minder mooi staan. Ik heb brede schouders en dat wordt nu extra geaccentueerd, en bovendien voel ik me ietwat ongemakkelijk met het diepe decolleté. Hij zit ook niet zo comfortabel als de andere crop top. Ik was van plan om deze te dragen op een festival volgende week, maar ik kijk nog even of er misschien wat op te lossen valt door er een witte bandeau top onder te dragen. En zo niet, hij kostte maar $5.50 dus dat valt reuze mee.

12
Hier te koop
Ik was deze vergeten op de foto te zetten, vandaar de slechte kwaliteit mobiel-foto. Anyway, een zwart-wit gestreepte crop top dus. Ook deze zag er op de foto wel een beetje anders uit dan in het echt (op de foto waren de strepen veel breder!), maar ik vind hem alsnog wel leuk. Hij zit ook als gegoten en kostte maar $3,95 (!).Hier te koop
Ook dit item bestelde ik met de zomer en festivals in mijn achterhoofd. Een schattig hoofdbandje met veren eraan. Een klein minpuntje is dat het niet van elastiek is gemaakt, maar gewoon van touw (wat je nota bene zélf moet vastknopen). Hij zit dus een beetje irritant, maar ik denk dat dit voor een groot deel is opgelost als je ‘m vastzet met schuifspeldjes. In dit outfit artikel draag ik hem! Hij kost $2.99.


Links: Hier te koop Rechts: Hier te koop
Gemstone kettingen zijn hot! Op de meeste Nederlandse webshops vragen ze er rond de 15 euro voor, en dat vind ik onzin aangezien ik weet dat deze 9 van de 10 keer op Ebay worden ingekocht. Op Ebay betaalde ik er $1.60 voor. Ik koos voor de marmer-steen, maar ze zijn te vinden in tientallen kleuren en materialen. De rechtse ketting met de twee veertjes vind ik ook heel leuk, en staat mooi bij mijn nieuwe crop tops. Deze kostte $0.99.

Zo, dat waren mijn aankopen voor deze keer. Het is een beetje beschamend om te vertellen dat er inmiddels wéér wat spullen naar me onderweg zijn, haha. Ebay is ook zo verslavend! Misschien binnenkort weer een shoplog dan maar?

Bestel jij vaak iets op Ebay?

14 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *