Een nieuwe start

welcome
Dames en heren, welkom op een compleet vernieuwde Bellamandy.nl!

Al een hele tijd heb ik niet geblogd. Waarom? Omdat ik het even heel erg druk had met afstuderen. Inmiddels is mijn scriptie ingeleverd en beoordeeld met een voldoende. Nu hoef ik alleen nog op gesprek en dan ben ik klaar!

Binnenkort een nieuwe mijlpaal in mijn leven dus, en ik heb eindelijk weer tijd om te bloggen. Maar niet zomaar, want ik vond dat Bellamandy dringend verandering nodig had. Een nieuwe huisstijl, die beter zou passen bij mij én bij de tijd van nu. Blogs met lange teksten raken tegenwoordig wat meer op de achtergrond, korte tekstjes met veel beeldmateriaal zijn hip. Die kant wil ik ook een beetje op, en daarom koos ik voor een magazine layout.

screenshot-v3

De content van Bellamandy zal grotendeels dezelfde strekking behouden. Dat wil zeggen, reviews en fashion zullen zeker blijven! Maar dit gaat wel afgewisseld worden met video’s, leuke lijstjes en veel foto’s. Ook zullen er wat meer persoonlijkere artikelen komen, en zal er wat meer focus liggen op travel. Zoals jullie misschien weten heb ik een half jaar in Curacao gewoond, maar wat jullie nog niet wisten is dat ik na het afstuderen voor twee maandjes terug ga! Daarover zul je op mijn blog dus ook het één en ander over gaan vinden. Hopelijk vinden jullie dat leuk!

Laat me vooral weten wat je van de nieuwe layout vindt. Ik ben erg benieuwd! Feedback is altijd welkom, en mocht je nog dingen tegenkomen die niet goed werken, let me know! 

Liefs, Mandy

7 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *